Pizza bruschetta

de Oana in Pizza, 13 Feb 2011 | 5943 vizualizari

 

In mijlocul Vienei am mancat o pizza excelenta la restaurantul Vapiano :) Bineinteles ca mi-a ramas gandul la ea, se prepara rapid de tot si e bunaaaaa-buna!

 

INGREDIENTE

  • un blat de pizza
  • sos de rosii
  • busuioc uscat
  • parmezan ras
  • o mana de rosii cherry
  • 2 catei usturoi
  • o lingurita ulei de masline
  • doua maini bune cu rucolla
  • optional- prosciuto crudo
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza bruschetta:

Blatul de pizza preparat la masina de paine se intinde in tava de pizza unsa cu ulei de masline. Se unge cu sos de rosii, busuioc uscat  si se presara parmezan ras din belsug. Se pune blatul in cuptor pana cand este aproape gata.

Rosiile cherry se spala si se taie cubulete, se amesteca cu usturoiul taiat marunt, ulei de masline si busuioc uscat. Rucolla se spala si se scurge bine. Se scoate tava din cuptor, se aseaza deasupra rucolla si amestecul de rosii cherry. Se rade parmezan si se mai pune la cuptor 5 minute.

Cine doreste poate sa adauge deasupra, dupa ce se scoate din cuptor, felii de prosciuto crudo.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza bruschetta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Sylvia 1

14.02.2011, 21:59

Vai ce bine arata asta e preferata mea, trece la favorite tare imi place pizza cu rucolla

Bucataras Medi 1

15.02.2011, 10:19

Pentru ca nu m-ati luat cu voi la Viena vin la tine sa mananc o felie de pizza ............................

Oana 1

15.02.2011, 23:10

Mama, ce de aprecieri! ma bucur ca va place si neaparat sa o incercati!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Focaccia alla genovese cu usturoi si rozmarin